Lill-vinduet - en klassiker

Vinduene er med på å skape et hjem.  Hvilket vindu vil passe best til ditt hus eller hytte? Hvordan er din personlige smak?  Vinduer er en del av eksteriøret og interiøret.  Vi ønsket å utvikle et tradisjonsvindu for norske hus og hytter. Derfor er vi glade for å kunne presentere Lill-vinduet.  Dersom du ønsker en tradisjonell stil på hytta eller på huset er Lill-vinduet den perfekte løsningen.


Lill-vinduet er et kvalitetsprodukt som er produsert med de beste materialer beregnet for norske forhold.  Vinduet produseres med samme karm som H-vinduet.  Innvendig har åpningrsammen en rustikk profil som gir et inntrykk av gammel stil på vinduet.

Lill-vinduet kan tilpasses de fleste stilarter og fasonger.  Alle vinduer er utadslående, og leveres som topphengslet, sidehengslet, sidesving, eller en kombinasjon av disse.

Vi tilbyr forskjellige sprosseløsninger, både gjennomgående og flere typer dekorsprosser. Alt etter smak og behag.

Tilbehør som sprosser, vridere/hasper og hengsler gir det "lille ekstra", og kan gjøre store forskjeller.  Du kan få ditt eget særpreg ved å få vinduene og dørene i akkurat den fargen du ønsker.

Dette vinduet kan på forespørsel også fås med H-vinduet sine profiler.

Husk å velge passende farger på vinduene, alle NCS-farger er tilgjengelige i vårt spekter, også forskjellig farge invendig og utvendig.
Alle våre produkter leveres med standard farge NCS S0502-Y Hvit.
Lill-vinduet Lill-vinduet